High-end
event
technology

Experts in geluid, visuele effecten en techniek.

Met de ideale combinatie van geluid, licht en projectie tillen we elk event, hoe groot of hoe klein ook, naar het hoogste niveau en brengen we je gasten in de juiste sfeer en ambiance.
Laat je verrassen door onze installaties en onze ervaring in eventtechnologie! 

 

 • We make you listen

  The perfect sound

  Met je ogen dicht genieten van de zuiverste klanken, het is een zaligheid voor elke muziekliefhebber. 
  Neem je gasten mee voor een trip op de golven van 'the perfect sound', waar geluid en beleving één worden en ruimte en tijd vervagen...

  Met materiaal van topkwaliteit (L-Acoustics, JBL, Soundcraft) en ervaren geluidstechnici maken we het verschil.
  Voor elke gelegenheid bieden we de gepaste klankinstallatie, van no-nonsense boxen tot gesofisticeerde versterking.

   

  Seqo - sound, light & video
 • We bring you

  Crazy light effects

  Van zacht sfeerlicht en indirecte wandverlichting tot felle highlights en flitsende spots, voor elke evenement maken we de ideale mix en zetten we de gewenste sfeer en ambiance.
  Met een subtiele spel van licht en schaduw, van kleuren en vlakken weten we je gasten te betoveren en mee te nemen naar een wereld van dromen en fantasie...

  Op basis van jouw noden en wensen stellen we het perfecte lichtplan voor en garanderen een vlekkeloze uitvoering. Dankzij onze ervaring in lichttechniek en materiaal van topkwaliteit zorgen we voor een unieke beleving van je concert, huwelijksfeest, bedrijfsevent of fashionshow.

  Let our lights shine and make people happy!

  Crazy light effects
 • We make you watch

  Amazing videos

  Met projectie is alles mogelijk! We nemen je gasten mee in een fantastische, virtuele wereld vol special effects. Bij Seqo werken we enkel professioneel projectiemateriaal op LED-schermen die variëren in grootte van XXS tot XXL.

  We spelen ook graag in op nieuwe trends zoals videomapping, waarbij de lijnen en vormen in de omgeving gebruikt worden in projectie.
  Een indrukwekkende beleving van elk evenement!

  Amazing videos