Laadpaal bij je thuis of je bedrijf

Steeds meer mensen rijden elektrisch. De vraag naar een laadpaal of laadstation thuis en bij bedrijven neemt dan ook snel toe. 

Wij installeren je laadpaal van a tot z, eventueel met verzwaring van je elektriciteit om te kunnen snelladen.
 

Waarom thuis een laadpaal installeren?

Omdat dat goed is voor je budget, en comfort biedt. Er zijn steeds meer publieke laadpunten, maar die zijn een stuk duurder dan wanneer je thuis oplaadt. Zeker als je zonnepanelen hebt: dan laad je je wagen deels of volledig gratis op! En met een laadpaal of laadstation thuis laad je je elektrische auto op wanneer het jou uitkomt. 

Opladen aan je eigen laadpaal gaat niet alleen tot tien keer sneller dan via een gewoon stopcontact, het is ook pakken veiliger. 

Wij installeren je laadpaal, maar ook de aansluiting naar je meterkast. Wil je kunnen snelladen? Dan verzwaren we zo nodig je elektriciteit. 

Laadpalen bij m’n bedrijf: een goeie keuze?

Zonder twijfel! Zeker in combinatie met zonnepanelen. Laad je elektrische wagen op terwijl je werkt, en bied ook je medewerkers, klanten, leveranciers en bezoekers die mogelijkheid aan. 

Zoals je misschien weet worden bedrijfswagen op diesel en benzine, ook hybrides, sinds 1 juli 2023 fiscaal steeds minder interessant. De omslag naar elektrisch rijden is nu definitief ingezet. Als ondernemer wil je dat niet missen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969