Thuisbatterij of batterij in je bedrijf

Een batterij slaat de energie van je zonnepanelen op. Zo hoef je die niet meteen te verbruiken op het moment dat de zon schijnt. 

Je profiteert dus nog meer van je eigen gratis en groene elektriciteit en wordt nog minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.
 

Is een thuisbatterij wel rendabel?

De kostprijs van een thuisbatterij hangt onder meer af van de opslagcapaciteit. Het is belangrijk om geen te kleine, maar ook geen veel te grote batterij te plaatsen. Wij helpen je bij de keuze voor het juiste type in jouw specifieke situatie.

Voor de meeste gezinnen is een thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen een interessante investering. Met zonnepanelen en een thuisbatterij stijgt je zelfverbruik van gemiddeld 28% tot 68%. Je verbruikt veel minder elektriciteit van het net, en ziet dus ook je elektriciteitsfactuur sterk dalen.

Waarom zou ik een batterij plaatsen in m’n bedrijf?

Ook voor bedrijven is een batterij een verstandige keuze. Met het nieuwe capaciteitstarief betaal je meer als je een hoger piekverbruik hebt. Een batterij in combinatie met zonnepanelen vlakt dat piekverbruik af, waardoor je minder betaalt voor je elektriciteit.  

Net als bij particulieren is het ook voor jou als professional belangrijk dat de capaciteit van de batterij goed afgestemd is op wat je precies nodig hebt. Reken daarvoor op onze expertise.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969