Zonnepanelen bij je thuis of je bedrijf

Of zonnepanelen nog wel rendabel zijn? Meer dan ooit! De prijs van zonnepanelen is de laatste jaren fors gezakt en het rendement is fel verbeterd. Vandaag heb je je zonnepanelen al na 5 tot 8 jaar terugverdiend, en ze gaan wel 25 jaar mee. Tel uit je winst.

Met zonnepanelen bespaar je niet alleen aanzienlijk op je elektriciteitsrekening, je beschermt je ook tegen onvoorspelbare prijsstijgingen. Het is jouw energie!

Totaaloplossing voor vele jaren

Wij bekijken welk vermogen je nodig hebt op basis van je verbruik, je wensen en of je bijvoorbeeld elektrisch rijdt of dat in de toekomst van plan bent. Vervolgens installeren wij alles voor je: de zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en alle aansluitingen. Ook een (thuis)batterij is mogelijk [link pagina batterij].

De zonnepanelen die wij plaatsen zijn hoogwaardig en efficiënt. Jouw garantie voor jarenlang zonnige energie!

Zonnepanelen geplaatst door Seqo

Hoe zit het met de premie voor zonnepanelen?

Momenteel krijg je tot 750 euro premie van netbeheerder Fluvius als je zonnepanelen laat installeren. Vanaf 1 januari 2024 vermindert dat bedrag. 

Premies zijn een mooie tegemoetkoming en maken de terugverdientijd nog korter, maar zelfs zonder premie blijven zonnepanelen een rendabele investering en een verstandige keuze. 

Zonnepanelen geplaatst door Seqo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969