Verlichting in je bedrijf

De juiste verlichting in je bedrijf is geen detail: het speelt een belangrijke rol in de veiligheid, de productiviteit en het comfort van jezelf, je medewerkers en je klanten.

Wij tekenen je verlichtingsplan uit, en installeren alles volgens de regels van de kunst. Renovatie gepland? We doen de relighting van je bedrijf, magazijn, loods of showroom. Reken ook op ons voor de buitenverlichting rond je zaak, denk maar aan schijnwerpers en gevelverlichting.

Efficiënt en duurzaam

Bij het uittekenen en installeren van de verlichting in je bedrijf kijken we eerst wat je specifieke noden en wensen zijn. Op kantoor heb je ander licht nodig dan in de productiehal of het atelier. Correcte noodverlichting is dan weer een wettelijke vereiste.

Waar mogelijk kiezen we voor energiezuinige oplossingen: goed voor jou en voor de planeet. En we bekijken de mogelijkheden rond slimme sturing van de verlichting, zodat die alleen werkt wanneer het moet. 

Buitenverlichting bij bedrijf door Seqo

Flexibel en uitbreidbaar

Als ondernemer hou je van snel schakelen. Ook je verlichting moet makkelijk aangepast kunnen worden aan een nieuwe situatie, een andere werkmethode, nieuwe regels of noden.

Onze verlichtingssystemen zijn modulair en dus makkelijk uitbreid- en aanpasbaar als dat nodig is.

Flexibele verlichting in bedrijven door Seqo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

SEQO
Kokerstraat 35
8750 Wingene
BE 0847.908.969